Byggeri med omtanke

GOOGLE flytter ind på Skt. Petri

Søgemaskinen Google overtager deres 1.250 m2 nyindrettede kontorlejemål opdelt i en ekstern- og intern zone.

Den eksterne zone består af reception, møderum og kantine og den interne zone består af et åbent kontorområde.

Materialevalget er med akustikfladelofter med randbelysning mellem synlige betonbjælker, lysloft som er tekstilbeklædt i midterzonen, lydabsorbering på væggene, kombination af gips- og glas vægge, samt vinyltæpper på gulv.

Der er også indbygget en lang række specialeffekter efter et designkoncept som er baseret på elementer fra den danske natur, fx folie på vægge som illustrer en bøgeskov med mellemliggende bokse beklædt med egefiner som indeholder cafefaciliteter i forbindelse med kantine og møderum.


<- Tilbage

Den 15.06.2011

 
Referencer